Atklāj programmu "Par aktīvu dzīvesveidu"

LOK sadarbībā ar “Coca-Cola” atklāj projektu atbalsta programmu “Par aktīvu dzīvesveidu”, kuras pieejamais finansējums ir 50 000 eiro.

Grantu programmai “Par aktīvu dzīvesveidu” pieteikties tiek aicinātas visas Latvijas novadu pašvaldību un pilsētu izglītības iestādes, sporta organizācijas un klubi, kas organizē sporta pasākumus. “Šī ir unikāla iespēja organizācijām un klubiem saņemt finansiālu atbalstu līdz pat 5 000 eiro sava sporta pasākuma īstenošanai vai paplašināšanai. Mēs pateicamies Starptautiskās Olimpiskās komitejas ilggadējiem partneriem “Coca-Cola Foundation” par sabiedrības aktīva un veselīga dzīvesveida veicināšanu. Ceru, ka šogad tiks aizsākta jauna tradīcija un programmu varēsim turpināt arī nākamajos gados,” atzīmē Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis.

Programmas galvenais mērķis ir veicināt un pilnveidot aktīva un veselīga dzīvesveida popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū, atbalstot gan jaunus, gan jau tradicionālos sporta pasākumus, kurus plānots paplašināt aktivitāšu loka vai mēroga ziņā.Kopumā projektu atbalsta programmas “Par aktīvu dzīvesveidu” ietvaros tiks piešķirti 11 granti dažāda veida un mēroga sportisku aktivitāšu organizēšanai.

Pievienots: 10. decembrī, 2015
Autors: Mārtiņš Mālmeisters / Mārtiņš Piebalgs

Komentāri

Šim attēlam vēl nav komentāru


Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem