Olimpiskās komandas identitātes video stāsts

Latvijas Olimpiskās komandas jaunā vizuālā identitāte sastāv no komandas logotipa un “pinuma”. Olimpiskās komandas logotips sastāv no Brīvības pieminekļa trīs zvaigznēm, uzrakstu “Latvija”, kas ir ticis veidots par pamatu ņemot Latvijas valsts karoga krāsu proporcijas (2:1:2) un Olimpiskajiem apļiem.

Savukārt, lai vizuāli atveidotu Latvijas Olimpiešu entuziasmu un spēku ir izveidots “pinums”, kas sastāv no trīs atslēgas vārdiem – dzīvs: “cilvēcīgs” nevis “mehānisks”; pārdabisks: “dabisks” nevis “zinātnisks”; emocionāls: “garīgs” nevis “fizisks”.

Pinums ir dzīvs, jo pīšanas laikā cilvēks iedarbojas uz lietām, lai radītu ko jaunu. Tas ir dzīvs process, kurā mērķtiecīgi tiek virzīta enerģija.

Pinums ir pārdabisks, jo viens mats ir vājš, bet kļūst nesaraujams, kad pārtop bizē. Tāpat tūkstošiem šķiedru piešķir muskulim apbrīnojamu spēku.

Pinums ir emocionāls, jo pinumu var atrast Nameja gredzenā, sudraba pieclatniekā, pat Baltijas ceļā. Gluži kā Latvijas karogs tie ir simboli, kuru vārdā mēs esam spējuši paveikt visu.

Video stāsta idejiskais autors un satura veidotājs: Bruno Birmanis
Video stāsta režisors: Andris Gauja

Pievienots: 04. novembrī, 2015
Autors: Bruno Birmanis / Andris Gauja

Komentāri

Šim attēlam vēl nav komentāru


Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem